Učestale krađe novčanika iz vozila te dizelskog goriva

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.02.2014. 12:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Jučer, 17. veljače oko 15:15 sati, na parkiralištu od groblja u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 24-godišnjakinje, te otuđio torbicu.

Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Jučer, 17. veljače u poslijepodnevnim satima, na parkiralištu u ulici Otona Ivekovića u Novom Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo kojim se koristi 41-godišnjak.

Tom je prilikom otuđio torbu i novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima, te drugim predmetima. Materijalna se šteta procjenjuje na preko tisuću kuna.

Vezano uz navedene događaje, policija skreće pozornost građanima da prilikom napuštanja vozila, čak i kratkotrajnog, ugase motor vozila i uzmu ključeve sa sobom, te zatvore prozore na vozilu. Posebno napominju da vrijedne predmete ne ostavljajati u vozilu, a nikako ne na vidljivim mjestima u unutrašnjosti vozila.

Od 15. do 17. veljače u Kneginečkoj ulici u Gornjem Kućanu, nepoznati je počinitelj otuđio akumulatore i nekoliko stotina litara dizel goriva iz teretnih vozila vlasništvo poduzeća iz Gornjeg Makojišća.

Visina materijalne štete prema izjavi vlasnika poduzeća iznosi preko deset tisuća kuna.

Jučer, 17. veljače u prijepodnevnim satima, u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio prijenosno računala, igraću konzolu i druge predmete, iz stana kojim se koristi 27-godišnjak. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Komentari