Vandalizam u Lepoglavi: Busna im je nešto dobacila pa su ju starke pod težinom debila slomile

Objavljeno: 19.07.2015. 16:06

Zadnja izmjena: 08.03.2016. 13:06

Foto: Facebook

Je li u pitanju neodgojenost, divljaštvo ili jednostavno nedostatak osjećaja za ikakvu društvenu odgovornost, pitaju se mnogi od nas kada ugledaju razbijenu javnu imovinu.

Takvih prizora nije imun grad Varaždin, na što se njegovi stanari žale nakon gotovo svakog vikenda, ali nisu ni ostali gradovi pa je tako "stradala" i autobusna nadstrešnica u Lepoglavi.

Na svom Facebook profilu zamjenik gradonačelnika Lepoglave Hrvoje Kovač objavio je fotografije razbijenog autobusnog stajališta s nadstrešnicom u Trakošćanskoj ulici u Lepoglavi.

- Puno je pozitive oko nas, ali naravno da postoji i ona druga strane medalje. Nije Lepoglava savršena niti imuna na ljudsku glupost. Pokazale su to neodgojene budaletine i demonstrirale idiotluk na autobusnoj stanici u Trakošćanskoj ulici. Valjda zato jer im je busna nešto dobacila, starke dotičnog su se spojile sa staklenom oblogom i pod težinom debila ju slomile - napisao je uz fotografije zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač i dodao kako je policija izvršila očevid, a šteta će se morati sanirati novcem iz gradskog proračuna.

- Policija je napravila uviđaj i sad opet idemo trošiti novce poreznih obveznika na sanaciju divljanja neodgovornih lajbeka. Inače, ova busna baš nema sreće. Tri puta su ju razbili s automobilima, a sad je eto i stradala zbog ljudske gluposti. Zašto?! - pita se Kovač.

Komentari