Varaždin: Pijan izgubio nadzor na upravljačem, pao s bicikla i ozlijedio se

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 03.08.2015. 13:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

Izvor: www.inquisitr.com

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Bombelesovoj ulici u Varaždinu, ozlijeđen je pijani vozač bicikla.

On je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.57 promila iz smjera Štoosove ulice prema Međimurskoj ulici. Dolaskom do raskrižja s Međimurskom ulicom zbog utjecaja alkohola izgubio je nadzor nad upravljačem bicikla i pao na kolnik te je zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Do prometne nesreće došlo je u nedjelju u ranim jutarnjim satima u mjestu Peščenica Vinička, a ozlijeđen je 47-godišnjak. On je upravljao mopedom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i bez korištenja zaštitne kacige iz smjera centra Peščenice Viničke prema Plitvici Voćanskoj. Mopedom se nije držao uz desni rub kolnika, već je njime sišao u desnu stranu na zelenu površinu gdje je izgubio nadzor nad mopedom, pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U Varaždinskoj ulici u Novom Marofu u nedjelju ujutro dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene su četiri osobe. Osobnim vozilom je upravljao mladić starosti 19 godina iz smjera Presečna prema Gornjem Makojišću. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad vozilom, kojim je sletio u lijevo i udario u betonsku ogradu i u obiteljsku kuću vlasništvo 60-godišnjakinje. U prometnoj nesreći ozljede je zadobio vozač osobnog vozila, 20-godišnji suvozač i dvije suputnice starosti 20 godina. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Komentari