donosimo detalje

VARAŽDIN Pripitoj vozačici prijeti zatvor i kazna od 25 tisuća kuna

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.03.2020. 13:36

Zadnja izmjena: 03.03.2020. 13:36

Foto: Ilustracija

Danas, 3. ožujka u 00.50 sati u Varaždinu u Ulici Zrinskih i Frankopana policjaci su zaustavili su automobil kojim je upravljala 32-godišnja žena pod vidnim utjecajem alkohola, priopćili su iz policije.

Provedenim alkotestiranjem utvrđena je prisutnost alkohola u organizmu od 0.99 g/kg, nakon čega je isključena iz prometa. Naknadnom provjerom je utvrđeno da je upravljala vozilom pod zabranom, a zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, ista je dovedena u Policijsku postaju Varaždin, te smještena u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Obzirom da se radi o višestrukoj povratnici u počinjenju prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola ista je uhićena te uz Optužni prijedlog dovedena na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu. Za počinjene prekršaje prijeti joj izricanje novčane kazne u visini do 25 tisuća kuna i izricanje kazne zatvora u trajanju do 60 dana.

Po pravomoćnosti odluke o prekršajima prijeti joj i poništenje vozačke dozvole zbog akumuliranih 12 negativnih prekršajnih bodova. Nakon saslušanja od strane sutkinje, 32-godišnjakinja je puštena na slobodu.

Komentari