Varaždin: Provalnik iz benzinske u Krležinoj ukrao pune plinske boce

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 22.04.2014. 13:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

U petak, 18. travnja u noćnim satima, u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kavez s plinskim bocama u sklopu benzinske postaje vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, te otuđio više komada punih plinskih boca.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 21. travnja oko 17 sati, kod gradskog groblja u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj provalio u dva osobna vozila. Tom je prilikom iz vozila kojim se koristi 56-godišnjak, otuđio torbu sa tablet računalom, mobitelima, bankovnim i osobnim dokumentima i novcem, a iz vozila vlasništvo 67-godišnjaka, novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima, te mobitel.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na preko deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je 13 prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Donjem Vratnu, Novom Marofu, Svibovcu Podravskom, Bednji, Punikvama, Osečkoj, Vinogradima Ludbreškim, Madžarevu, Natkrižovljanu, te u dva slučaja u Varaždinu i Lipovniku.

Riječ je o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, držanju životinja bez nadzora, te skitnji i prosjačenju.

Također je zabilježeno 11 prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Trnovcu, Štefanec Marofu, Viničnom, Kapeli Kalničkoj, Vinogradima Ludbreškim, Grani, Gredi, Trnovcu, Lepoglavi, Ježovcu i Purgi Bednjanskoj.

Komentari