Varaždin: Uslijed sudara s teretnim vozilom auto odbačen na nogostup

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 17.07.2013. 12:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Jučer, 16. srpnja  oko 16:20 sati u ulici M.P. Miškine u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 44 godine upravljao je teretnim vozilom lijevom prometnom trakom sjevernog kolničkog traka u smjeru Koprivničke ulice.

U jednom je trenutku započeo radnju mijenjanja prometne trake preko pune uzdužne crte, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Tom je prilikom prednjim desnim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je desnom prometnom trakom u istom smjeru upravljala 27-godišnjakinja.

Osobno je vozilo uslijed udara odbačeno udesno na uzdignuti nogostup. Vozačici osobnog vozila je zbog zadobivenih ozljeda medicinska pomoć pružena na mjestu događaja, a njezine su ozljede okvalificirane kao lakše.

Također, jučer oko 8:40 sati, kod Šetališta Vatroslava Jagića u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 73-godišnja pješakinja.

Žena u dobi od 45 godina upravljala je biciklom istočnom stranom Šetališta Vatroslava Jagića iz smjera Stepinčeve prema Pavlinskoj ulici.

Tom je prilikom prednjim desnim dijelom upravljača bicikla udarila u stražnji dio tijela 73-godišnjakinje koja se kretala Šetalištem, u istom smjeru.

Uslijed udara, pješakinja je pala na tlo, pri čemu je ozlijeđena. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari