Varaždin: Zbog njegove vožnje žena je pala s bicikla, pa ju ostavio u bolnici i "odmaglio"

Objavljeno: 06.07.2015. 12:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Izvor: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno sedam prometnih nesreća, od čega jedna s ozlijeđenom osobom i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Ukupno je utvrđeno i 136 prekršaja u prometu, izvjestili su danas iz PU varaždinske. 

U petak, 3. srpnja oko 13.10 sati na raskrižju Optujske i Augustinčićeve ulice u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 54-godišnja žena. Za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom Optujskom ulicom u smjeru centra grada. Dolaskom do raskrižja s Augustinčićevom ulicom, prilikom skretanja u desno, oduzeo je prednost prolaska 54-godišnjakinji koja se kretala biciklom biciklističkom trakom Optujske ulice zadržavajući smjer kretanja ravno.

U izbjegavanju udara u osobno vozilo, biciklistica je izgubila nadzor nad upravljačem i pala na kolnik. Pritom je ozlijeđena, te je od strane vozača osobnog vozila prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju identiteta nepoznatog vozača. Molimo građane koji imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192 odnosno 372-404.

Komentari