Vlasnik hotela za pse: Iako budno pazimo na životinje, nepredvidive su i dogodilo se najgore

Objavljeno: 10.07.2015. 15:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija / Hotel za pse Aurora

Maltezeru obitelji Martinčević nastojali smo pružiti udoban i siguran smještaj na našem imanju u Trnovcu. No, došlo je do iznenadnog sukoba skupine četiri pasa u kojoj se nalazio, i njihov Bubi je uginuo od posljedica, kazao je eVaraždin vidno potresen Siniša Vrček, vlasnik hotela za pse “Aurora“...

>>Iz varaždinskog hotela za pse obitelji Martinčević vratili mrtvog kućnog ljubimca

Ovim poslom moja supruga Andrijana i ja bavimo se već dvije godine i to je prvi takav slučaj, ustvrdio je Vrček koji u “Hotelu“ ima i svojih 5 pasa.

- Na žalost, životinje su nepredvidive, te iako budno pazimo na njih – dogodilo se najgore. U trenutku stradavanja spomenutog maltezera na čuvanju smo imali 20-tak pasa. Na njega je najvjerojatnije nasrnuo naš pas, koji je veći i snažniji – ističe Vrček te dodaje kako su se pokušali dogovoriti s vlasnicima uginulog psa.

No, tužnoj obitelji koja je ostala bez svojeg četveronožnog ljubimca, novac ništa ne znači i teško se miri s gubitkom.

- Zatečeni smo pisanjem pojedinih medija o cijelom slučaju, jer nas njihovi novinari nisu ni kontaktirali. Činjenica je da smo povrijeđenog maltezera odmah odvezli do veterinara s kojim imamo ugovor o poslovnoj suradnji. Međutim to psu nije pomoglo jer je, pretpostavljamo, imao unutarnje povrede – zaključio je Vrček.

Komentari