Zaredale provale, lopovi haraju Međimurskom županijom

Objavljeno: 22.08.2014. 10:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se na području Međimurja dogodile proteklih dana.

U četvrtak, 21. kolovoza u vremenu od 2 do 6:50 sati u Belici, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je ukrao novac. Potom je provalio u aparat za igru gdje je također ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 20. na 21. kolovoza u Turčišću, nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju, gdje je ukrao razne vrste alkoholnih pića, cigareta i slatkiša. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 20. na 21. kolovoza u Čakovcu, u Ulici žrtava fašizma, nepoznati počinitelj je iz ograđenog dvorišta privatnog poduzeća ukrao elemente od inoxa te metalne dijelove. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U četvrtak, 21. kolovoza u vremenu od 13 do 15 sati u Dragoslavcu, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije obiteljske kuće gdje je ukrao novčanik u kojemu su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 18-godišnjak iz Praporčana i maloljetnik s područja Međimurske županije počinili više kaznenih djela teške krađe.

Tijekom noći s 15. na 16. kolovoza u Selnici u Ulici Zrinskih, provalili su u gospodarski objekt, ali ništa nisu ukrali. Potom su na vratima obiteljske kuće razbili staklo, ali su od daljnje namjere odustali. U subotu, 16. kolovoza u vremenu od 2 do 5 sati u Selnici, u Frankopanskoj ulici, na parkiralištu ispred gostiteljskog objekta provalili su u osobni automobil vlasništvo muškarca iz Svetog Martina na Muri, te ukrali mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Prema počiniteljima će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari