Zbog alkohola i neprilagođene brzine mladići u Dubovici automobilom udarili u ogradu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 28.12.2015. 11:56

Zadnja izmjena: 15.01.2016. 10:17

Foto: ilustracija

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se u petak, 25. prosinca dogodila u Dubovici u blizini Ludbrega, a sada su nam poznate okolnosti nesreće.

>>Dubovica: Stisnuo gas, sletio s ceste, zabio se u ogradu pa sa suvozačem završio u bolnici

Mladić starosti 19 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.24 promila iz smjera naselja Struga prema Velikom Bukovcu. U desnom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika i udario u betonsku ogradu. Vozač i 18-godišnji putnik u vozilu su zadobili ozljede, a medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća u Lovrečanu

Do izlijetanja vozila van kolnika došlo je u četvrtak, 24. prosinca oko 9.15 sati u Lovrečanu. Osobnim vozilom je upravljao 30-godišnjak iz smjera Radovana prema Tužnom. U lijevom oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku izgubio je nadzor i sletio van kolnika te udario u betonsku dvorišnu ogradu i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Komentari