Žrtva bogatih sinčića na "Partizanu": Pretukao me samo zato što nisam stišao Jelenu Rozgu

ilustracija/ mjesto gdje se dogodio incident (desno)

Objavljeno: 09.05.2015. 17:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ivan Tomašković

Na popularno zvanom "Partizanu" u Varaždinu u petak je, kao što smo već izvjestili, pretučen 17-godišnjak. On je trenutno kod kuće i dobro se osjeća, a kako je došlo do tučnjave ispričao na je sam Teodor M..

Do incidenta je došlo u petak oko 15 sati. Teodorova ekipa sjedila je ispred ulaza u dvoranu Srednjoškolac i bezbrižno slušala glazbu.

- U Prvoj Gimnaziji obilježili smo sportski dan i ostali smo nakon manifestacije te se zajedno družili. Slušali smo zabavnu glazbu kao što su Jelena Rozga, Halid Bešlić i zabavljali se. Od jednom nam je prišla ekipa s kojom nismo u najboljim odnosima i tražila od nas da stišamo glazbu - rekao je Teodor M. iz Varaždina.

>>Užas na "Partizanu": Danas poslijepodne grubo pretučen srednjoškolac

Oni nisu uslišili želju sedmorice momaka i odjednom se Teodor našao na podu.

- Prišao mi je s leđa i bacio me. Jednostavno ničeg se ne sjećam jer sam pao u nesvijest. Pričali su mi da je profesor Zdenko Sekelj pomogao kao i cijela moja ekipa. K svijesti sam došao tek u kolima hitne pomoći - dodao je učenik trećeg razreda Prve varaždinske gimnazije.

Njegov otac Tomislav ističe kako su napadači dobro poznati te da konstantno rade incidente.

- Uvijek jedni te isti prave probleme i to treba sankcionirati. Ne mogu vjerovati da se netko ide s namjerom da ima krvi u tuči - istaknuo je Tomislav M..

Teodora su tako pretukli pripadnici varaždinske zlatne mladeži čiji su roditelji vrlo imućni. Riječ je o miješanoj ekipi iz više varaždinskih srednjih škola. Njihova žrtva prošla je s posjekotinom uha i hematom na čelu.

- Ne mogu spavati na jednoj strani i boli me glava - rekao je Teodor koji se bavi sportom, točnije rukomet u GRK Varaždin 1930.

Njegov otac vjeruje da će pravda na sudu biti zadovoljena.

- Policija i pravosudni organi će napraviti svoje i ne pada mi napamet dizati privatne tužbe. Vrijeme je da se takvo ponašanje sankcionira - zaključio je Teodorov otac

Komentari