komentar

Video - Patafta: Transkripti su dokaz da oni samo hrane svoj ego, maknimo ih

Objavljeno: 05.04.2023. 13:37

Zadnja izmjena: 05.04.2023. 14:42

Tjednik Nacional objavio je transkripte prisluškivanih razgovora između Ivana Čehoka, Zlatana Avara i Željka Bunića, u kojima su raspravljali o otkazivanju podrške HDZ-u ukoliko HDZ podrži gradski proračun.

Podsjetimo, bilo je to još u lipnju prošle godine, kada je Željko Bunić bio pod mjerama prisluškivanja, a komentirali su kako ih je HDZ „zaje***“ kada su prvi put podržali proračun. Čehok je u jednom drugom razgovorio potom rekao: „Kad dođe proračun na dnevni red ne bumo se pojavili i ko je*** mater Stričaku. Nek ga Čačić vadi.“ Avar na jednom drugom mjestu govori kako treba „napakirati prijava“ pa se jedna bude „valjda primila“, a smatraju da ne bi bilo zgorega u prijavu „staviti i jednog HDZ-ovca“, jer bi se tako prijava možda prije uzela u obzir.

Danas je sve komentirao nezavisni kandidat za gradsko vijeće Davor Patafta.

- To je samo dokaz da njima nije u interesu da riješe glavne probleme. Oni žele samo jedni drugima se osvećivati i jedni drugima napraviti štetu da bi hranili svoj ego. To bi trebalo biti kao u nogometu. Ok, nek se oni natječu kad se bira taj tim koji će ići na teren, ali kad oni nešto moraju zajedno odigrati onda bi morali barem malo nešto timski surađivati. A oni? Oni se neće gledati međusobno. I kako će onda riješiti probleme? To je dokaz da se ucjenjuju - rekao je Patafta pa dodao:

- Imamo situaciju onda u gradu da je jedna osoba, konkretno g. Čehok po ovome što piše ucjenjivao HDZ, Čačić SDP da mu se zaposle ljudi. Sad veli da će biti predsjednik vijeća. Pa što mislite da neće uvjetovati SDP-u što mora raditi?  Jednostavno, došlo je vrijeme da se takve ljude makne iz politike. Barem na godinu i pol dana, do sljedećih izbora, da se raspetlja pet-šest ogromnih gradskih problema.

Komentari