route 66

Video: Zack Dust u Zagrebu predstavio pjesme s novog albuma, evo kako je bilo

Piše: eMagazin

Objavljeno: 02.11.2022. 09:58

Zadnja izmjena: 02.11.2022. 11:13

Foto: Video: Krunoslav Ćosić

Varaždinski kantautra Zack Dust je sa svojim bendom nastupio u zagrebačkom Route 66 gdje je predstavio većinu pjesama sa novog albuma, ali i skladbe s prva dva izdanja.

Devet godina nakon drugog albuma "Justice", Zack Dust krajem godine izdaje treći studijski album, te priprema nastupe diljem Europe i Amerike. Na novom će albumu  ponovno surađivati sa svjetskim glazbenim imenima. Kako je rekao prilikom gostovanja u emisiji eTV studija, u Hrvatskoj karijeru nije ni započinjao, jer je svjestan da ovdje za glazbu kojom se bavi nema dovoljno prostora. 

- Apsolutno shvaćam situaciju koja se meni ovdje dešavala ranije i tu ima i moje krivice. Ja nisam ni dalje gurao, nisam niti išao na neku scenu. Znate da se mora ići u Zagreb i svašta se mora prolaziti da bi se čovjek vrtio na radiju ili televiziji. Nisam imao volje čim sam okusio dio tog svijeta već i sa bendom prije moje solo karijere. Pišem na engleskom jeziku, ja to vidim kao prednost jer svi pričaju taj jezik. Ljepše je dok imaš širi krug publike. Volio sam slušati tu glazbu i bilo mi je prirodno pisati na engleskom jeziku. Na kraju krajeva i dnevnik pišem na engleskom jeziku. Ovo tržište je malo - dodao je Dust u emisiji. 

 

Komentari