FOTO: Brojni Ivančani oduševljeni koncertom „U susret Božiću“

Piše: Zoran Stanko

Objavljeno: 13.12.2014. 14:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Izvor: galerija-images/koncert ivanec

U petak, 12. prosinca u ivanečkoj dvorani srednje škole održan je koncert pod nazivom „U susret Božiću“. Ovo je bilo prvi puta da su se svi KUD-ovi s ivanečkog područja udružili i zajedno pred brojnom ivanečkom publikom održali dvosatni koncert ispunjen pjesmom i plesom.

O kvaliteti koncerta govori i činjenica da su sudjelovala četiri zbora koja su proglašena najboljima u našoj županiji, a dva čak i u cijeloj Hrvatskoj.

Koncert su svojim dolaskom uveličali predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, potpredsjednik sabora Milorad Batinić, župan Predrag Štromar, dožupan Alen Kišić, saborski zastupnik Mario Habek i brojni drugi uglednici.

Predsjednik Josipović potom se zahvalio svojim domaćinima na prekrasnom koncertu i ambijentu, te svima poželio sretne i blagoslovljene blagdane.

U programu su nastupili Mješoviti pjevački zbor KUD-a Rudolf Rajter, Vokalni ansambl Sakcinski, Vokalni sastav Kaliope, KUD Salinovec, Tamburaški orkestar KUD-a Itas, Dječji zbor mlađeg uzrasta Osnovne škole Ivanec, te solisti Rafaela Čanžar, Lucija Job, Stjepan Sanković i Petar Čavlek.

{gallery}koncert ivanec{/gallery}

Komentari