FOTO: Čakovečka publika uglas pjevala Joksimovićeve stare i nove hitove

Objavljeno: 04.08.2015. 12:31

Zadnja izmjena: 07.03.2016. 11:37

Foto: Nenad Brezovec/TZ Grada Čakovca

Od starijih hitova do onih najnovijih, popularni pjevač Željko Joksimović sinoć je na glavnom čakovečkom trgu napravio sjajnu atmosferu, a posjetitelji Porcijunkulova dočekali su ga s oduševljenjem i gromoglasnim pljeskom.

Joksimović je večer otvorio pjesmama "Nije do mene" i "Žena za sva vremena", a potom su se nizale uspješnice poput "Ljubavi", "Libero", "Supermen", a publiku je posebno oduševio izvedbama starijih hitova "Drska ženo plava" i "Varnice".

- Večeras ću vam svirati starije pjesme, a ubacit ću i pokoju novu da vam uđe u uho - poručio je Joksimović publici na početku koncerta.

Posebno živo bilo je i za vrijeme izvedbe nešto novijeg hita "Skopje Beograd", a Joksimović je izveo i po jednu pjesmu Bijelog dugmeta, Halida Bešlića te vrlo emotivno pjesmu "Nesanica". S dobro raspoloženom publikom je tijekom koncerta napravio i jedan selfie.

Nakon više od dva sata, publika je Joksimovića nekoliko puta zvala na bis, na kojem je je otpjevao svoje velike hitove "Leđa o leđa", "Nije ljubav stvar", "Zaboravljaš", "Ima nešto u tom što me nećeš" i "Lane moje".

A kako je sve to izgledalo sinoć u Čakovcu, pogledajte u fotogaleriji.

Komentari