FOTO: Jedinstvenim božićnim koncertom "Ivančice" razgalile publiku

Objavljeno: 20.12.2014. 10:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: DV Ivančice/Igor Kokotec

Izvor: galerija-images/vrtic ivancice ivanec priredba bozic

Jako je veselo bilo u dvorani Srednje škole Ivanec 17. prosinca jer su djeca Dječjeg vrtića "Ivančice" i područnog odjeljenja iz Radovana održala svoj božićni koncert.

Na početku je ravnateljica Suzana Divjak u ime ivanečkog vrtića primila keramičku diplomu akademskog kipara Ante Grčića,  za najljepši tradicijski vrt i dendrološki park.

Oko 200 djece je u pratnji grupe Peti element izvelo je splet božićnih pjesama i prigodnih plesnih koreografija.  Uz djecu pjevali su i svirali njihovi roditelji. Loptice su otpjevale "Božić dolazi" u solističkoj izvedbi obitelji Čavlek.

Srčeka, najmlađi izvođači kojima su tek tri godine otplesali su ples Litlle Snowlake, dok je mala Sara Poje kao prava pjevačica otpjevala pjesmu "Pahuljice padajte". Klinci iz Radovana publiku su oduševili pjesmom "All I Want for Christmas“.
Djeca iz Bubamara plesala su oko bora uz ritmove pjesme "Pjevaj, pleši s nama oko bora". Mala Mia i tata Martinčević uz zborsku pratnju "Jabučica", otpjevali su pjesmu "Sretan Božić svakome", a mama Klementina sa svojim sinčićima Filipom i Damjanom razgalila je srca pjesmom "Zažmiri i zaželi". Svojim toplim glasićima pratili su ih Leptirići“.
Mame iz Cipelića pjevale su sa svojom djecom Zvončiće, dok su solirale mala Nika i njezina mama Sandra.
Braća Mateo i Elena Bregović izveli su u duetu pjesmu "Pjevaj, pleši, skači".

Koncert je završio "Tihom noći" koju su otpjevali svi sudionici programa.

{gallery}vrtic ivancice ivanec priredba bozic{/gallery}

Komentari