FOTO: Karolina Šprem Baghdatis na Kapucinskom trgu igrala tenis s najmlađim Varaždincima

Objavljeno: 09.05.2015. 13:05

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 14:14

Foto: Siniša Sović

Nekad najbolja hrvatska tenisačica Karolina Šprem u subotu je na Kapucinskom trgu dala osebujnu poduku o ovom sportu najmlađim Varaždinkama i Varaždincima...

Naime, s ciljem popularizacije „bijelog sporta“, Tenis klub Varteks organizirao je „Tenis Kids Day“ za djecu predškolskog i školskog uzrasta, a gosti su bili bračni par Marcos i Karolina Šprem Baghdatis.

- Tenis sam počela trenirati tek s devet godina i raduje me da se okupio veliki broj mališana. Moja kćerka Zahara je s dvije i pol godine među najmlađim tenisačima koji su nam se pridružili. Iako su tako maleni, bez problema drže reket u ruci i odlično se zabavljamo – rekla je za eVaraždin tenisačica kojoj je najveći uspjeh u karijeri četvrtfinale Wimbledona u kojem je zaigrala 2004. godine.

Osim igranja tenisa s legendama tog sporta i trenerima teniske škole Varteks, zainteresirani su se mogli upisati u Tenisku školu Varteks.

- Djeci preporučam bavljenje bilo kojim sportom, to je krucijalno za njihov rast i razvoj. Mogu nas posjetiti i na terenima TK Varteks. Osim mene i mojeg supruga koji tu treniramo, u Varaždinu imamo veliki broj iskusnih trenera koji profesionalno rade s djecom različite dobi – kazala je varaždinska tenisačica.

Kako je to sve skupa izgledalo na Kapucinskom trgu pogledajte u galeriji fotografija:
 

Komentari