FOTO: Lepoglavski vatrogasci pokazali kako se svladava požar i spašava život

Objavljeno: 15.07.2015. 09:43

Zadnja izmjena: 08.03.2016. 13:44

Foto: DVD Lepoglava

Proteklu nedjelju u sklopu posljednjeg dana manifestacije "Lepoglavski dani", Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava održalo je pokaznu vatrogasnu vježbu.

Pretpostavka ove vježbe bio je frontalni sudar dva osobna automobila, prilikom čega je u jednom zbog tehničkog kvara došlo do požara, dok je u drugom vozilu zbog prijeklještenosti ostala jedna unesrećena osoba.

Sa znakom primljenih SMS poruka i sirene na vatrogasnom domu, vatrogasci su izašli na mjesto intervencije, kako bi odradili sve zadatke koje su prema ovoj vježbi osmislili.

Također, u ovoj velikoj pokaznoj vježbi sudjelovao je i tim Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, ispostave Ivanec, sa svojim vozilom, kako bi što realnije okupljenim i zainteresiranim građanima prikazili postupke vatrogasaca i hitne medicinske pomoći prilikom prometnih nesreća koje su, nažalost, na našim prometnicama sve učestalije.

- Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo timu Hitne pomoći koji je sa velikom željom želio sudjelovati te isto tako svim našim građankama i građanima, kao i svim ostalim gostima koji su se u nedjelju odlučili pogledati našu vježbu te time podržati naše vatrogasce u daljnjim intervencijama - poručili su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Lepoglava.

Komentari