FOTO: Na sajmu za bebe, djecu i trudnice ima svega od odjeće do kolica

Objavljeno: 16.05.2015. 16:11

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 12:41

Foto: Nikola Kokotec

Trudnice, bebe i djeca došli su na svoje u Lumini centru gdje se ovog vikenda održavaju dani beba, djece i trudnica.

Uz bogat zabavni program za one najmlađe, ona sajmu su se roditeljima predstavile tvrtke specijalizirane za proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci.

Na jednom mjestu, roditelji se mogu upoznati s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, a na sajmu mogu pronaći sve za svoje najmanje, od odjeće do kolica i raznih potrepština za bebe i djecu.

Ponudom je zadovoljna i Suzana iz Međimurja, majka malene djevojčice i petomjesečnih blizanaca. Upravo je za blizance najteže naći potrebnu opremu, kao što je to primjerice auto-sjedalica ili kolica.

- Nije teško s blizancima, čovjek se uvijek snađe, ali je malo problem pri nabavci opreme. Kolica smo već kupili, ali sad tražimo adekvatnu auto-sjedalicu. Blizanci podrazumijevaju kupovanje u duplim količinama. Tu je još i starija djevojčica i kad se sve skupa zbroji nije malo, ali se snalazimo - rekla nam je kroz smijeh gospođa Suzana.

Kako je istaknula, ovakvi sajmovi su dobar način da se vidi što se trenutno nudi.

- Uvijek volimo ići na ovakve sajmove, jer su uvijek neki popusti osobito za ono što je skuplje. Zadovoljni smo ponudom i zasigurno ćemo nešto pronaći - istaknula je Suzana.

Mnogi roditelji odlučuju se za kupnju opreme za bebe i djecu upravo na ovakvim sajmovima jer se nude atraktivni i primamljivi popusti, a ujedno imaju i veliku ponudu proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program, a djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama na sajmu.

Komentari