FOTO: Razigrani varaždinski mališani uskočili u vagone i sa Sv. Nikolom krenuli put Ivanca

Objavljeno: 06.12.2015. 16:14

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 10:15

Foto: Nikola Kokotec

U suradnji s Gradom Varaždinom HŽ Putnički prijevoz je i ove godine omogućio da vlak sa Sv. Nikolom vozi mališane na relaciji Varaždin - Ivanec i obratno...

Tako su u subotu u vagone “TIN  expresa“ na varaždinskom željezničkom kolodvoru uskočili brojni razigrani mališani u pratnji njihovih roditelja i staratelja.



Podsjećamo, Grad Varaždin je uoči Nikolinja podijelio besplatne karte za vlak Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina; Udruzi za razvoj životnih vještina obitelji i pojedinaca "Uz vas"; Udrutzi Stakleno zvono;  Zajednici Cenacolo - Udruga sv. Lovro; Utočištu "Sv. Nikola"; Udruzi "Zipka", Bedemu ljubavi, Udruzi slijepih, te unucima članova Udruge roditelja i udovica domovinskog rata.

- Za ovakve vožnje, koje imaju i humanitarni karakter, zainteresirano je sve više ljudi i namjeravamo nastaviti s ovom tradicijom – rekla je Lidija Vusić, šefica regionalne jedinice HŽ-a.  



Sveti Nikola  u veselom i raspjevanom, prigodno okićenom vlaku dočekao je djecu, s njima je zapjevao i zaplesao.

Kako bi veselje bilo još veće, podijelio im je i prigodne slatkiše, a kako je to sve skupa mizgledalo pogledajte u našoj galeriji fotografija:

Komentari