FOTO: Seoske igre u Ključu dobro oznojile za nadmetanje raspoložene puce i dečke

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 16.08.2015. 13:29

Zadnja izmjena: 26.02.2016. 14:21

Foto: Grad Novi Marof

I ove godine na blagdan Velike Gospe, održane su već tradicionalne 9. seoske igre u Ključu. Vrućina i sparina ni ove godine nije omela velik broj posjetitelja koji su se zabavili i nasmijali sudjelujući u igrama i rekreaciji kakva je bila u prijašnjim vremenima...

Posjetiteljima je osigurana zabavna glazba, hrana, piće i mnogi drugi sadržaji. Prijavljene ekipe natjecale su se u seoskim sportovima poput: bacanju potkove, bacanju kamena s ramena, sastavljanju pluga, potezanju užeta, bikovanju, „ključkom napikavanju“ i malom nogometu.

Pobjednik malonogometnog turnira je ekipa Kotari, 2. mjesto zauzeli su domaćini – Ključ, a 3. mjesto ekipa Fodrovec iz Sv. Petra Orehovec. Prva tri mjesta u seoskim sportovima zauzeli su redom 1. Jalkovec, 2. Podrute i 3. Kotari.

Organizatori, članovi ŠRD-a Ključ, zahvaljuju svim sponzorima i gradonačelniku Grada Novog Marofa Siniši Jenkaču na pomoći prilikom realizacije ove manifestacije.

Narodna veselica trajala je do kasnih večernjih sati, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija:

Komentari