FOTO: Stričak i Habijan kninskoj gradonačelnici Josipi Rimac pokazali skrivene kutke Varaždina

Objavljeno: 26.08.2015. 18:37

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:18

Foto: Josip Novak

Delegacija HDZ-a predvođena Josipom Rimac, gradonačelnicom Grada Knina i Tomislavom Čuljkom, potpredsjednikom Hrvatskog sabora i političkim tajnikom stranke, u srijedu je posjetila varaždinski festival uličnih šetača...

Iako je kninska gradonačelnica u više navrata boravila u Varaždinu, ovo je njen prvi posjet Špancirfestu, festivalu za kojeg kaže da je po mnogo čemu poseban.

- Ovakvu manifestaciju još nisam vidjela i jedva čekam da nam domaćini iz gradske iz županijske organizacije HDZ-a pokažu anđelinjak i druge skrivene kutke u vašem gradu. Sve to pokazuje jedno zajedništvo, jer 5. kolovoza mi smo na jugu imali tu ulogu – kazala je Rimac, dodavši kako će uz zajedništvo u stranci morati ostvariti i dobru suradnju s koalicijskim partnerima .   

Na direktoricu HDZ-ove izborne kampanje, nadovezao se Tomislav Čuljak, rekavši kako je današnji posjet Varaždinu za njega tek kratak predah.

- Mnogi saborski zastupnici poput mene nisu bili na godišnjem odmoru. Radujem se što sam ponovno u Varaždinu s ovim prekrasnim ljudima koji dolaze na Špancirfest, i da je među njima sve više stranih turista. To je dobro za ovaj grad i Hrvatsku – naglasio je Čuljak.

 

Komentari