FOTO: U obnovu dječjeg igrališta u Trakošćanskoj uloženo 60 tisuća kuna

galerija-images/djecje igraliste trakoscanska varazdin nkokotec

Objavljeno: 19.12.2014. 15:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Prigodnom konferencijom za novinare na dječjem igralištu u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu danas je obilježen završetak uspješne suradnje tvrtke Globalna Hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald's za Hrvatsku, i Grada Varaždina na uređenju igrališta.

Građani su u varaždinskom McDonald'su glasovali za gradski projekt koji treba ostvariti i odabrali su baš uređenje navedenog dječjeg igrališta. Bila su tri prijedloga koja je predložio Grad.

U dogovoru s Gradom, kompanija Globalna hrana donirala je Gradu Varaždinu gumene ploče za antistresnu podlogu dječjeg igrališta ukupne vrijednosti 20 000 kuna za pokrivanje površine od 65 m2 ispod velikog igrala dječjeg igrališta. Varaždin je uložio još 40 000 kuna kako bi se igralište obnovilo.

Gradonačelnik Grada Varaždina Goran Habuš zahvalio je kompaniji koja zastupa McDonald's u Hrvatskoj na suradnji i pomoći pri uređenju dječjeg igrališta kojeg koriste brojna djeca iz dijela grada u kojem se nalazi i poznati restoran.  

- Presretni smo što smo dio ovog projekta u sklopu našeg društveno odgovornog ponašanja kroz kampanju "Za naš ljepši kvart". Hvala Gradu Varaždinu na potpori. Varaždinci su sami odabrali projekte koji će najviše pridonijeti njihovoj zajednici - rekla je Ivana Šapina, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću McDonald'sa Hrvatska.

{gallery}djecje igraliste trakoscanska varazdin nkokotec{/gallery}

Komentari