FOTO Uskoro kraj gužvama: Rotor u Gospodarskoj bit će završen prije roka

Objavljeno: 02.07.2015. 11:08

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:04

Foto: Siniša Sović

Gužve u prometu koje nastaju varaždinskoj Gospodarskoj ulici od trenutka kada su počeli radovi na rekonstrukciji raskrižja kod Bauhausa i Lidla, uskoro bi na radost vozača koji tuda prometuju ipak mogle prestati...

Naime, kako doznajemo od Maria Sambolca, pročelnika Upravnog odjeal za komunalni sustav i urbanizam Grada Varaždina, rotor će biti završen prije zadanog roka.

- Svi radovi teku prema planu, ili bolje reći – odlično. Očekujemo kako će izgradnja rotora i uređenje okolne prometne infrastrukture biti završeni i prije predviđenog roka – najavljuje Sambolec te dodaje kako je lijepo vrijeme poslužilo izvođače radova.

Podsjećamo, radovi koje izvodi varaždinska tvrtka Colas u Gospodarskoj ulici počeli su zadnjih dana svibnja i bilo je predviđeno da će potrajati 75 dana.

- Posla je na pretek jer se pomoćni rotor mora zamijeniti pravim. Varaždince umoljavao da se još malo strpe dok traju radovi - zaključio je Sambolec.

Vrijednost radova je nešto više od milijun i pol kuna, od čega 1,3 milijuna financira Ministarstvo unutarnjih poslova, a s 200 i nešto tisuća kn u projektu sudjeluje Grad Varaždin.

Komentari