FOTO: Varaždinski streličari “pogodili“ šest zlatnih medalja

Objavljeno: 02.06.2015. 11:57

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 09:17

Foto: Božena Šimek-Šuplika

U nedjelju je u organizaciji SK „Cekin“ Varaždin na stadionu “Sloboda“, po prvi put održan međunarodni streličarski turnir na otvorenom...

WA star turnir  (2 x 70 / 2 x 50 + OR) je održan u gotovo idealnim vremenskima uvjetima i pristupilo mu je 116 natjecatelja iz 26 klubova iz Slovenije, Austrije i Hrvatske. Natjecatelji SK „Cekin“ osvojili su 6 zlatnih, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

U kategoriji djevojčica do 12 godina, standardni luk, zablistala je i ovaj put Mija Međimurec dok je u kategoriji dječaka do 12 godina, olimpijski luk, Fran Gašparić osvojio broncu.

U kategoriji dječaka do 14 godina, olimpijski luk, zlato je osvojio Matija Hanžek, srebro je izborio Jan Međimurec dok je Matko Dupor bio četvrti. U karegoriji juniorki, olimpijski luk, Lorena Kovačić osvojila je zlato baš kao i senior Zoran Marenčić u kategoriji goli luk. Senior Stjepan Gašparić, olimpijski luk, zauzeo je 12. mjesto dok je veteranka Božena Šimek-Šuplika osvojila zlato.

Veterani „Cekina“ u kategoriji standardni luk, osvojili u dvije medalje - Vjekoslav Rutić zlatnu, a Damir Štuhec srebrnu.

 

Komentari