FOTO Vjenčanje kao iz filma: Jan i Vika zahvaljuju se svima na čestitkama i više od 1000 lajkova

Objavljeno: 15.06.2015. 20:21

Zadnja izmjena: 21.03.2016. 13:17

Foto: FOTO Privatna arhiva / Damjan Fiket

Dirnuti brojnim čestitkama koje su im čitatelji eVaraždina uputili na našem službenom Facebook profilu povodom njihovog vjenčanja, kao i brojkom od 1200 lajkova, koliko ih je do sada ostavljeno ispod članka i fotogalerije objavljenih na našem portalu, Jan i Vika Kerekeš obradovali su su nas danas e-mailom u kojem se svim našim čitateljima zahvaljuju na lijepim željama.

>>FOTO: Jan Kerekeš uz obitelj, prijatelje i poznate glumce uplovio u bračnu luku

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti, a sve naše čitatelje zasigurno će obradovati, kao što je i nas, nekoliko fotografija sa samog svadbenog slavlja, na kojem mediji nisu bili prisutni. Naime, vjenčanje Jana i Vike bilo je sve, samo nije bilo uobičajeno. Bio je tu crveni tepih za film "NEodbjegla nevjesta", galerija slika s momačke i djevojačke večeri, kolo sreće i veliki fotoaparat, čak dva benda i DJ, oldtimer, Elvis Presly i, kako ističu, potpuno otkačen prvi ples.

Evo što su nam napisali:

S obzirom na oko 1000 lajkova, mi jednostavno moramo eVaraždinu poslati još fotki koje sigurno nemate. Sve je prošlo genijalno, bili smo na nogama do 8:00 sati ujutro, iz restorana Fontana osoblje nam je reklo da dugo nije bilo tako vesele, otkačene i programski bogate svadbe, da smo se stvarno potrudili. Hvala im na tome i hvala svima koji su došli i koji su prepoznali to da Vika i Jan ne mogu i ne znaju napraviti ništa obično pa tako ni svadbu!!!! Volimo naše obitelji, prijatelje, sve goste naše svadbe i sve čitatelje eVaraždina, hvala Vam svima što se veselite zajedno s nama"

Vaši Vika i Jan - KEREKEŠ’

U fotogaleriji kojom su nas počastili zavirite i na samo slavlje:

 

Komentari