FOTO: Zasukali rukave i s dobrom voljom mališanima izgradili dječje igralište

Objavljeno: 25.06.2015. 17:28

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 09:21

Foto: V. Mihalić

Udruga žena Svibovečki zvon iz Svibovca Topličkog pravi je primjer da se uz dobru volju i entuzijazam može ostvariti gotovo svaka ideja.

Gdje ima volje, ima i načina pa su tako i svibovečke žene uz podršku svojih sumještana svojim najmlađima osigurali bezbrižnu igru na novoizgrađenom dječjem igralištu.

Djelovanje ove Udruge od samog je početka usmjereno na lokalnu zajednicu, na poboljšanje kvalitete života svih stanovnika ovog malog sela.

- Djeca su naše najveće blago i naraštaji kojima ćemo jednog dana prenijeti svoja znanja i tradicijska blaga. Stoga smo se ove godine upustili u zahtjevan projekt izgradnje dječjeg igrališta. Kao što vidite, našu ideju smo realizirali - doznali smo od predsjednice Udruge Verice Pantaler.

U izgradnju dječjeg igrališta uključilo se mnogo mještana, što u vidu novčanih donacija, donacije materijala, svojim vremenom uloženim u rad i obavljanje svih radnji kako bi svibovečki mališani imali svoje mjesto za igru.  

- Mala smo udruga i koliko god da se trudili, nekad nam je zaista potrebna pomoć naš sumještana. Nadamo se da će i dalje biti uz nas i podržavati nas, kao što su to učinili u ovom hvalevrijednom projektu, jer dječja radost i osmijesi na njihovom licu nemaju cijene. Ovo je još jedan dokaz da se sve može kad se hoće - poručila je predsjednica Udruge.

Komentari