FOTOSESSION Dora Markotić Martinez pijesak Dubaija zamijenila ruševinama Opeke

Piše: A. Matušin

Objavljeno: 02.06.2015. 20:01

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 09:22

Foto: FOTO: Siniša Sović

Lijepu Varaždinku Doru Markotić Martinez domaća i šira javnost pamti po osvojenoj tituli prve pratilje Miss Hrvatske 2009. godine, kao i onoj Miss Interneta kojom se okitila 2011. godine.

Svi koji su zbog njezina dva prezimena na trenutak pomislili da je udana, prevarili su se. Naime, ovoj uspješnoj 23-godišnjakinji drugo prezime je uspomena na pokojnog djeda.

- Kada naiđem na svog životnog partnera, najboljeg prijatelja i ljubavnika u jednom, posvetit ću se našem zajedničkom životu. Obožavam djecu i majčinstvo smatram "najtežim" poslom svake žene – rekla nam je Dora koja je trenutno svoju karijeru gradi u Dubaiju.

Naime, kako nam je ispričala u intervjuu objavljenom prošle godine, Dora je trenutno na poziciji menadžerice u vodećoj lifestyle grupaciji na Srednjem Istoku Louis Fourteen.

Nedostaje joj obitelj i rodni grad Varaždin, ali u Hrvatskoj se, kako ističe, više ne može zamisliti. Dugoročno ne isključuje mogućnost preseljenja u Los Angeles, a u međuvremenu iskoristili smo njezin posjet ovih dana obitelji za fotosession u Arboretumu Opeka.

{gallery}dora markotic 2{/gallery}

Da smo napravili odličan posao, sudeći prema fotografijama lako ćete se uvjeriti i sami. Dora, pak, poručuje da sve što trenutno "gradi", dio je puta do ostvarenja idealne situacije u kojoj će imati vlastitu tvrtku, ali i dovoljno vremena za sebe i svoj bližnje.

Mi joj na tom putu želimo puno sreće, a cijeli intervju s Dorom Markotić Martinez, koji je ujedno jedan od najčitanijih intervjuua objavljenih prošle godine, možete pročitati ovdje.

Komentari