Besplatna edukativna konferencija "Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?"

Objavljeno: 27.05.2014. 18:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: WiA

U četvrtak, 5. lipnja, s početkom u 10 sati u dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu (Zagrebačka 89) održat će se konferencija "Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?".

Ulaz na konferenciju je slobodan, a sudionicima konferencije predstavit će se najbolji načini organizacije kućnog ureda, osnove knjigovodstva te tajne uspješne prodaje. Korisni su to savjeti kako za one koji tek pokreću posao od kuće, tako i za one koji već imaju svoj kućni ured.

Mnogi poduzetnici u vlastiti biznis kreću iz svojeg doma, jer im rad od kuće znači uštedu na troškovima najma ureda. Pritom su pred njima dva izazova – izgradnja profitabilnog biznisa i organizacija uspješnih poslovnih procesa. Prema nedavnom istraživanju koje je provela "Women in Adria", najveći problemi pri radu od kuće su organizacija privatnog i poslovnog vremena te interakcija s ukućanima. Poduzetnike također muče i dokumentacija te organizacija prostora.

Glavna su predavanja u sklopu konferencije:
- Kristina Brkić (In & out organizing): Organizacija i upravljanje dokumentacijom i vremenom
- Zorana Mavričić-Korošec (Makora): Financije kućnog ureda
- Goran Blagus (Business klinika): Prodaja iz kućnog ureda

Ulaz na konferenciju je slobodan, ali za besplatne se ulaznice treba predbilježiti putem internetske stranice Women in Adria.

Komentari