Besplatni seminar za poduzetnike i obrtnike o strateškom planiranju

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 01.04.2014. 08:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA, u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizira novi besplatni seminar namijenjen poduzetnicima i obrtnicima te ostalim zainteresiranima.

Seminar pod nazivom "Strateško planiranje – strateški potez" održat će se 9. travnja 2014. godine u Varaždinu, u Županijskoj palači (Skupštinska dvorana, Franjevački trg 7) s početkom u 9 sati.

Cilj seminara je upoznati sudionike/ice s načelima i alatima organizacijskog vodstva i upravljanja, konceptom organizacijskog i institucionalnog razvoja, strateškog planiranja te poboljašati njihovo razumijevanje vodstva i uloge menadžmenta. Polaznici će se upoznati s pristupom, procesom i metodama koje nudi mnoštvo alata za upravljanje razvojem u javnom i privatnom sektoru.

Seminar se provodi u okviru projekta odobrenog iz programa Poduzetnički impuls 2013., za čiju su provedbu osigurana bespovratna sredstva od strane Ministarstva poduzetništva i obrta, u okviru mjere C - Razvoj poduzetničke infrastrukture i poslovnog okruženja, aktivnost C3 - Razvojne agencije i poduzetnički centri.

Svi zainteresirani mogu se informirati u Agenciji za razvoj Varaždinske županije, na tel. 042/422-201 ili ispuniti prijavnicu na www.azra.hr.

Komentari