Hrvatska turistička zajednica u veljači nastupa na 11 sajmova

Objavljeno: 06.02.2012. 13:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: pregrada.info

Nakon intenzivnih nastupa na turističkim sajmovima u siječnju, Hrvatska turistička zajednica nastavlja borbu za svakog turista s promidžbenim aktivnostima na emitivnim turističkim tržištima.

Tako će tijekom veljače hrvatska turistička ponuda biti predstavljena na 11 turističkih sajmova, a  mjesec započinje nastupom na sajmovima u Bruxellesu, Hamburgu i Pragu

Nakon toga slijedi nastup na sajmu u Tel Avivu kojem će prethoditi Hrvatsko-slovenski turistički dan u sklopu kojeg će biti održana poslovna radionica hrvatskih, slovenskih i izraelskih turističkih subjekata, te prezentacija turističke ponude Hrvatske i Slovenije.

Zatim slijede nastupi u Milanu, Münchenu i Beogradu gdje će biti organizirane tiskovne konferencije i prezentacije o novitetima u hrvatskoj turističkoj ponudi

U isto vrijeme održavaju se sajmovi u Essenu i Herningu. Kraj veljače obilježit će sajamske prezentacije u Lisabonu i Nürnbergu.

Dodajmo i to da će se u organizaciji Hrvatske turističke zajednice 10. veljače u Amsterdamu održati i specijalizirana poslovna radionica na temu hostela.

Izvor: croatia.hr

Komentari