Lumini: Cinestar i kuglana u prosincu, ostatak u proljeće

Objavljeno: 18.10.2011. 10:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Cinestar multipleks kino i kuglana u sklopu trgovačkog centra Lumini bit će otvoreni u prosincu, dok će ostatak shopping centra biti otvoren na proljeće.

Centar Lumini u otvorit će svoja vrata u prosincu, i to zabavni segment sa Cinestar multipleks kinom te kuglanom, objavio je Regionalni tjednik.

Posjetitelji će tako moći uživati u ovom zabavnom dijelu već u predbožićnom razdoblju. Cinestar kino u Lumini centru bit će prvo multipleks kino u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a prostirat će se na površini od 1.400 kvadratnih metara gdje se nalazi 6 kino-dvorana i 3D sustav.

Ostatak centra bit će otvoren u proljeće, a tada će vrata otvoriti i hipermarket B-Hyper, internacionalna tvrtka koja je zadnja dva desetljeća otvorila i upravljala s više od 200 supermarketa na području skandinavsko-baltičke regije koji posluju u sastavu različitih trgovačkih lanaca.

Razlog preseljenja otvorenja trgovačkog dijela je u dodatnim radovima na uređenju prostora zakupnika, kao i utjecaja sezona na modnu industriju, rekao je za Regionalni tjednik Eirik Forthuna, izvršni direktor EELD/Verdispar.

Komentari