Balašević ne štedi: Basnoslovnih 90.000 € utrošeno za produkciju varaždinskog koncerta

Objavljeno: 30.11.2015. 10:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Facebook

Dok Varaždinci s nestrpljenjem iščekuju svečani Božićni koncert - može se slobodno reći - svojeg omiljenog glazbenika i pjesnika Đorđa Balaševića, koji će biti održan u varaždinskoj Areni 26. prosinca, u kuloarima se šuška kako je produkcija njegovog nastupa iznimno skupa...

Naime, kako neslužbeno doznajemo, produkcija Balaševićevog jedinog punog koncertnog nastupa u Hrvatskoj u dogledno vrijeme, za kojeg neki tvrde i da je posljednji (ne zna se iz kojeg razloga), koštat će basnoslovnih 90.000 eura!

Podsjećamo, organizatori najavljuju kako će se neponovljivom glazbeniku na sceni  pridružiti još 16 izvođača. Bit će tu vojvođanski tamburaši, maestro Aleksandar Dujin, saksofonist Gabor Bunford, violinist Ignac Shen, a kao poseban gost nastupit će i Nikša Bratoš.

Iako je organizacija koncerata uvijek rizik za agencije, Balaševićev tim koji je u njegovu produkciju uložio više od pola milijuna kuna, zasad nema razloga za zabrinutost.

Ulaznice za koncert su gotovo nestale iako one najskuplje koštaju čak 220 kuna, te organizatori s optimizmom očekuju dobru zaradu. Imali su je, podsjećamo, i organizatori odličnog koncerata Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića i Mladena Grdovića pod nazivom "Tri kralja zabave", koji je lani u prosincu također održan u varaždinskoj Areni, a okupio je oko 7.500 ljudi.

Varaždincima ni idućih dana neće nedostajati dobre glazbe, euforije, pozitivne energije i niza hitova, jer će već u subotu 5. prosinca povodom Dana Grada Varaždina na Kapucinskom trgu nastupiti Prljavo kazalište.

Potom slijedi spomenuti mega koncert Đorđa Balaševića, a 2015. godina će se u baroknom gradu ispratiti uz koncert Opće opasnosti.

Komentari