Folkofonija: Varaždin domaćin stručnog skupa o učincima tradicijske kulture na suvremeni život

Objavljeno: 18.08.2015. 12:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Arhiva eVž

Hrvatsko etnološko društvo i Centar tradicijske kulture “Varaždin“ pozivaju sve zainteresirane na međunarodni stručni skup pod nazivom: “Učinci bavljenja tradicijskom kulturom na suvremeni život“...

Spomenuti skup bit će održan od 28. kolovoza do 1. rujna  u sklopu 2. međunarodnog festivala tradicijske kulture, Folkofonija 2015 na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Skup je namijenjen odgojiteljima, učiteljima, voditeljima folklornih skupina, etnolozima i kulturnim antropolozima i svim drugim zainteresiranim osobama. Na stručnom skupu predstavit će se, u obliku PowerPoint prezentacije, svi pristigli stručni radovi i u cjelovitom obliku bit će podijeljeni svim sudionicima na digitalnom prenosivom mediju.

Nakon pauze održat će se okrugli stol na temu “Ocjenjivanje nastupa folklornih grupa – nove perspektive”, tijekom kojega se u raspravu mogu uključiti svi sudionici.
Detaljan plan skupa s popisom tema i predavača sudionici će primiti elektroničkom poštom.

Sudjelovanje na skupu je besplatno. Želite li izložiti Vaše primjere dobre prakse u folklornim društvima javite se na mail [email protected] kao bi s organizatorima dogovorili način prezentacije.

Komentari