FOTO: "Popevkama i štiklecima" u Trnovcu Bartolovečkom za dječji osmijeh i nova igrališta

Objavljeno: 14.09.2015. 08:46

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 09:58

Foto: Siniša Sović

Najteža je situacija na svijetu imati bolesno dijete, a najljepši trenutak kad čuješ iskreni osmijeh baš tog djeteta. Upravo stoga je ove nedjelje u Trnovcu Bartolovečkom održan humanitarni koncert "Popevke i štikleci" za Zakladu VITA.

Prihod od prodaje ulaznica usmjeren je za pomoć roditeljima djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti te za opremanje dječjih igrališta otvorenog tipa. Na koncertu su nastupili  Ivica Pepelko, Kavaliri, Rajko Suhodolčan, Gordana Ivanjek, Kulturno umjetničko društvo "Mak" Trnovec, ŽVS Kušlec, Carevi, Čarli, Željko Grahovec i Gordana Lach, Željko Grozaj, Gabrijela Hrženjak, Ivan Brezni i mnogi drugi.

Zaklada je dosad pomagala oboljeloj djeci dodjelom jednokratnih novčanih pomoći, opremila dječja igrališta diljem Županije, nabavila igračke i druga pomagala za Dječju kirurgiju i Pedijatriju Opće bolnice Varaždin, a pokrenut je i humanitarno-edukativni projekt „Djeca i VITA za bolesnog prijatelja“ u koji su se uključili i učenici osnovnih i srednjih škola s područja Županije.

Koncertu su nazočili i župan Varaždinske županije Predrag Štromar sa suprugom, njegov zamjenik Alen Kišić, načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec i drugi. A kakva je pozitivna atmosfera vladala u dvorani uvjerite se u našoj fotogaleriji:

Komentari