Gostovanje ZeKaEm-a u varaždinskom HNK-u s predstavom "Radni naslov Antigona"

Piše: eVz

Objavljeno: 28.04.2015. 16:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Predstava "Radni naslov Antigona"

Na Velikoj sceni varaždinskog HNK-a, u ponedjeljak, 4. svibnja u 20 sati gostuje Zagrebačko kazalište mladih s predstavom "Radni naslov Antigona" Jazmíne Sequeire i Luciana Delprata u režiji mlade argentinske redateljice Renate Carole Gatice koja već godinama živi i radi u Hrvatskoj.

U spomenutoj predstavi glume Anđela Ramljak, Sreten Mokrović, Jasmin Telalovic, Petar Leventić, Vedran Živolić Frano Mašković i Danijel Ljuboja.

Teroristički napad potresao je grad Tebu. Glavni gradski dnevni list napali su vjerski ekstremisti. Antigona, mlada i buntovna internetska aktivistkinja, odlučila je raskrinkati urotu koja se krije iza te tragedije. Sukobit će se s Kreontom, velikim medijskim magnatom odlučnim u obrani domovine pod svaku cijenu.

Inače, ZeKaEm je jedno od najnagrađivanijih hrvatskih kazališta i gledanje predstava iz njihove produkcije vrhunski je doživljaj.

Predstava traje 75 minuta, a premijerno je izvedena 11. travnja 2015. godine.

Svi ljubitelji kazališta ovim se putem pozivaju da na vrijeme rezerviraju svoje ulaznice za ovo vrlo atraktivno gostovanje. 

Rezervacije ulaznica moguće je ostvariti na blagajni Kazališta radnim danom od 10 do 12 i od 18 do 19:30 sati, a subotom od 10 do 12 sati, ili na broj telefona 042 200 250, odnosno e-mailom [email protected]

 

Komentari