Jacques Houdek posvetio koncert školarcima i izazvao euforiju u Luminiju

Objavljeno: 09.09.2014. 08:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Lumini centar

Izvor: galerija-images/Jacques Houdek - koncert Lumini Centar

Da povratak u školske klupe može imati pozitivan predznak pokazao je Lumini centar koji je tim povodom u petak, 5. rujna, priredio mnogobrojnim gledateljima bombastičan koncert Jacquesa Houdeka.

Hrvatski 'The Voice', višestruki dobitnik Porina i mnogih drugih priznanja svoj je koncert posvetio svim školarcima i zaželio im svu sreću u novoj školskoj godini te izazvao pravo oduševljenje u prepunom Luminiju koji se orio zajedničkom pjesmom Jacquesa i mnogobrojnih ljubitelja dobre glazbe.

Koliko je Lumini ovom gestom želio dodatno potaknuti optimizam u lokalnoj zajednici istaknula je Željka Božanović, voditeljica Lumini centra.

- Lumini centar ovim koncertom želi dobrodošlicu svi školarcima natrag u školske klupe. Kako smo i dosad uvijek u svim našim aktivnostima vodili računa o uključivanju u lokalnu zajednicu, to smo odlučili i nastaviti današnjom donacijom varaždinskoj Glazbenoj školi. Varaždinska škola jedna je od najeminentnijih glazbenih obrazovnih ustanova u zemlji, a sredstva koja smo im donirali prijeko su im potrebna za nabavu novih i obnovu postojećih instrumenata potrebnih za nastavu. Nadamo se da će ova naša donacija dijelom pomoći da u ovoj školi stasaju još brojne generacije vrijednih i talentiranih učenika. Želimo puno uspjeha svim učenicima Glazbene škole, ali i svih drugih škola. Nadamo se da će na ovom koncertu napuniti baterije i biti spremni za novi početak - kazala je Božanović.

Uz koncert dobrodošlice u školske klupe i donaciju od 20.000 kuna varaždinskoj Glazbenoj školi Lumini centru nije bio kraj. To se moglo vidjeti po brojnim prigodnim ponudama u trgovinama Lumini centra kako bi školarci bezbrižno krenuli u nove školske pobjede. Kada se sve zbroji, ne čudi činjenica da je Lumini privukao veliki odaziv posjetitelja i u "užarenoj" atmosferi pozdravio dolazak jeseni i nove školske godine.

{gallery}Jacques Houdek - koncert Lumini Centar{/gallery}

Komentari