Program kina

Kino Gaj u duhu Valentinova, donosimo raspored za sedam dana

Objavljeno: 10.02.2024. 10:57

Zadnja izmjena: 10.02.2024. 11:21

Foto: Kino Gaj

U Kinu Gaj za idući tjedan predviđeno je čak osam projekcija, sve u duhu Valentinova. Na programu se nalaze romantične komedije, dokumentarci, ljubavne drame i jedna dugo iščekivana biografska drama. Detaljan raspored za idućih sedam dana donosimo u nastavku.

  • subota, 10. veljače (danas)

Škola čarobnih životinja 2

Ida i Benni pohađaju školu Winterstein, koja nije obično mjesto, i moraju se udružiti sa svojim čarobnim životinjskim prijateljima kako bi riješili zagonetku tajanstvenih rupa koje se pojavljuju na školskom imanju...Projekcija ovog obiteljskog filma bit će u 17 sati, a cijena ulaznice iznosi četiri eura.

Slatka Simona 

Zeleni radi u opskurnoj firmi za seks-chat u Zagrebu i zavodi muškarce na internetu pod lažnim identitetom zavodljive slatke Simone. Negdje u Austriji živi tajanstveni Bobo, koji se upleo u Simoninu mrežu...uzbudljivi triler/drama prikazivat će se u 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

  • srijeda, 14. veljače

Prošli životi 

Dvanaestogodišnji prijatelji Nora i Hae Sung rastaju se kada se Nora preseli s roditeljima iz Koreje u Kanadu. Dvadeset godina kasnije, Nora je udana i razvija uspješnu spisateljsku karijeru u New Yorku...Opisivan kao spoj Prije svitanja i Raspoloženi za ljubav, ovaj melankolični romantični prvijenac kanadsko-korejske autorice Celine Song u Kinu Gaj bit će prikazan u 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

Philadelphijska priča

Kultna komedija iz 1940. godine sa svevremenskim glumcima Caryem Grantom, Katharine Hepbur i Jamesom Stewartom bit će prikazana u 19 sati, a cijena ulaznice je četiri eura

  • četvrtak, 15. veljače

Zona interesa

Zapovjednik ozloglašenog Auschwitza, Rudolf Höss te njegova supruga Hedwig žele stvoriti život iz snova za svoju obitelj u kući i prekrasnom vrtu smještenima odmah pored koncentracijskog logora. Potresan film nominiran za Oscara u pet kategorija bit će prikazan u 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

Nedjelja

Inspiriran istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na glazbenoj sceni i kroz pjesme postao dio života mnogih. Film će se prikazati u 19 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

  • petak, 16. veljače

Beskrajno sjećanje

Dirljiv i autentičan dokumentarni film o ljubavi, brizi i sjećanjima u režiji renomirane čileanske redateljice Maite Alberdi. Dokument je to bezuvjetne ljubavi načete Alzheimerovom bolesti između dvoje istaknutih javnih ličnosti u Čileu – slavnog novinara i pisca Augusta Góngore i glumice, aktivistice i bivše ministrice kulture Pauline Urrutie. Projekcija je predviđena za 17 sati, a cijena ulaznice je četiri eura.

Radikalno

Sergio Juarez (Eugenio Derbez – CODA) novi je učitelj siromašne škole u meksičkom gradu pored granice. Opustošeni nemarom, korupcijom i nasiljem, grad i škola ne pružaju mnogo opcija izgubljenoj mladeži. Zasnovan na stvarnoj priči, Radikalno je dirljiva, zarazno optimistična priča o nadi i prilikama koja je na Sundanceu ovjenčana nagradom publike. Projekcija je u 19 sati, a cijena ulaznice četiri eura.

  • subota, 17. veljače

Stranci

Potresna i hipnotička priča o gubitku i ljubavi (i svemu između), inspirirana je romanom 'Stranci' eminentnog japanskog autora Taichija Yamade, koji je prvi put napisan 1987. te preveden na engleski 2003. godine. Projekcija je u 17 sati, a cijena ulaznice četiri eura.

Bob Marley: One love

Bob Marley: One Love slavi život i glazbu reggae ikone koja je inspirirala mnoge generacije porukom ljubavi i jedinstva. Po prvi puta ćemo na velikim platnima gledati priču o Bobu Marleyu, koji je slovio za revolucionara svog vremena, a svojim uspjesima je proslavio reggae glazbu diljem svijeta. Projekcija je u 19 sati, a cijena ulaznice četiri eura.

Komentari