Lijepa vijest za brojne čitatelje kolumne "Volim Varaždin": Boris Ratković oporavlja se i uskoro izlazi iz bolnice

Objavljeno: 06.07.2015. 12:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Siniša Sović

Vijest da je neumorni varaždinski publicist Boris Ratković primljen u bolnicu, brzo se proširila gradom te izazvala zabrinutost vjernih čitatelja kolumni “Volim Varaždin“, koje svakog tjedna objavljujemo na našem portalu...

>>"Volim Varaždin" Borisa Ratkovića: Božica pravde zavezanih - ušiju

Umirovljenog dopisnika redakcije Večernjeg lista i našeg kolumnista posjetili smo stoga na Odjelu za internu medicinu Opće bolnice Varaždin. Iako mora mirovati, vedrine mu ne nedostaje ni u bolničkom krevetu, u kojem je već osam dana.

- Moji zdravstveni problemi sa srcem počeli su prije tri mjeseca i dobro je da sam napokon došao u ruke vrhunskim liječnicima. Odmah su me pregledali specijalisti i uputili me na sve potrebne pretrage. Propisana terapija djeluje i dobro se oporavljam – naglasio je Ratković dodavši kako jedva čeka da sjedne za pisači stol i pripremi novu kolumnu za portal eVaraždin.

Za Borisa Ratkovića, autora knjige "Varaždin - putovanje u prošlost" i dobitnika Plakete Grada Varaždina za njegov doprinos afirmaciji našeg kraja, boravak u bolnici nije jednostavan.

- Ovo je za mene sasvim neočekivan životni ritam. Zapravo, možda se čak i bojim da mi se ne počne previše dopadati sva ta svakodnevna briga bolničkog osoblja. Odnos naših zdravstvenih radnika prema svim pacijentima je jednak i zaslužuje svaku pohvalu – ističe naš vrijedan kolumnist.

Odluka o njegovom otpuštanju iz bolnice bit će donesena ovih dana, a na odlasku nam je povjerio da već ima spremne bilješke i temu za slijedeću kolumnu “Volim Varaždin“...

Komentari