Na subotnji koncert Dine Merlina na Koševu putuje i 70-ak naših sugrađana

Objavljeno: 23.07.2015. 17:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: www.dinomerlin.com

Bosanskohercegovački kantautor, pjevač i kompozitor Dino Merlin ove će subote svojim hitovima "zapaliti" Koševo, a njegovom koncertu prisustvovat će sedamdesetak naših sugrađana.

Mjesto više tražilo se u katnom autobusu za koncert Dine Merlina u Sarajevu, a kako smo doznali od Darija Čamića, voditelja putničke agencije Centrum Travel, interes žitelja naše županije za ovakvim koncertima postoji.

- Autobus kreće iz Ludbrega, a prolazi kroz Varaždin pa u Zagreb i potom prema Sarajevu. Postoji velik interes i traži se mjesto više. Ljudi su zainteresirani za ovakve ponude. Puno je bilo i njih koji su išli na koncert Zdravka Ćolića na Zetri. Osim samog koncerta, za naše smo putnike organizirali i razgledavanje u Bosni - rekao nam je Čamić.

Obožavatelji Dine Merlina tako će imati priliku razgledati Sarajevo, a dolazak je planiran u subotu, prijepodnevnim satima. Nakon kave na Vrelu Bosne, slijedi razgledavanje grada. Navečer će uživati u koncertu Dine Merlina, a povratak je planiran u nedjelju, u večernjim satima.

Komentari