Operna diva Sandra Bagarić najavila koncert u Lepoglavi

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 07.09.2014. 08:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Lepoglava

Izvor: galerija-images/Sandra Bagaric u lepoglavi

Operna pjevačica Sandra Bagarić obišla je u pratnji lepoglavskog gradonačelnika i direktora festivala Marijana Škvarića te članova festivalskog Organizacijskog odbora župnu crkvu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u kojoj će 19. rujna, od 19 sati, održati solistički koncert.

Hrvatska operna diva Sandra Bagarić će za vrijeme trajanja 18. međunarodnog festivala čipke nastupiti u Lepoglavi, a za prostor u župnoj crkvi kaže da je prekrasan.

- Nikad nisam vidjela ovako lijepe i očuvane crkvene orgulje – istaknula je Sandra Bagarić, najavivši koncert koji će povezati Lepoglavu i Bosnu i Hercegovinu, zemlju partner ovogodišnjeg festivala.

- Prvi dio koncerta bit će sakralnog tipa s nastupom na crkvenom koru, dok će drugi dio biti u znaku popularnije glazbe primjerene izvođenju u sakralnim objektima. Bit će to, primjerice, pjesme iz popularnih opereta – otkrila je Sandra Bagarić, ambasadorica lepoglavskog Festivala čipke.

Ovom prigodom, a vezano uz temu 18. međunarodnog festivala čipke, a to je čipka i nakit, lepoglavski je gradonačelnik Sandri Bagarić poklonio ogrlicu, rad lepoglavske umjetnice Snježane Varović, koji je gošća Festivala s radošću primila.


- Ovaj me poklon jako razveselio. Ogrlica je prekrasna i nositi ću je na lepoglavskom koncertu. Vjerujem da će mi donijeti sreću – kazala je Sandra Bagarić koja je kao ambasadorica Festivala čipke sudjelovala i na predstavljanju festivala u Varaždinu.

- Posebno sam ponosna što sam postala ambasadorica ovog izuzetnog brenda – lepoglavske čipke, čijom sam ljepotom iskreno oduševljena – rekla je Sandra Bagarić najavljujući svoj nastup na 18. međunarodnom festivalu čipke, koji će se, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. sc. Ive Josipovića, održati u Lepoglavi od 18. do 21. rujna.
{gallery}Sandra Bagaric u lepoglavi{/gallery}

Komentari