Poklanjamo 1*2 ulaznice za predstavu "Kabaret kod veselih muškaraca"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.03.2013. 13:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: hnkvz.hr

U petak, 8. ožujka u 20 sati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu gostuje Kazalište Virovitica s predstavom Draška Zidara "Kabaret kod veselih muškaraca" koju je režirao Draško Zidar.

U predstavi nastupaju Draško Zidar, Igor Golub, Goran Koši i Mihael Kurjančić.  Skladatelji su Dean Premrl i Mihael Kurjančić, a glazbu za song Semafori skladao je Nenad Koržinek. Kostimografkinja je Vanda Grba, a oblikovatelj svjetla Damir Gvojić.

U "Riječi redatelja" Draško Zidar je zapisao: "Okružju pučkog teatra već više od sto godina pripada i kabaret. Zapravo o kabaretu se malo zna, jer ga po starom običaju rado podcjenjujemo. Kabaret je kazališna forma koja svakako na najizravniji i najprihvatljiviji način demistificira i demantira ili potvrđuje velike istine zabavljajući pri tom gledatelje kroz pjesmu, ples i glumu. Ovaj naš kabaret progovorit će o temama koje su oduvijek bile pa su tako i danas sastavni dio naših života... ljubav, politika, život sam i... ne, ne, ne smrt... i opet ljubav... pomalo lokalan, pomalo globalan, ali svakako aktualan i nadamo se zabavan.“

Poklanjamo 1*2 ulaznice za predstavu "Kabaret kod veselih muškaraca"

Dvije ulaznice osvaja:

>> Nataša Šincek

Ulaznice vas čekaju na blagajni kazališta, uoči početka predstave. Uživajte.

 

Komentari