Posljednji poziv mladim kreativcima: Još uvijek traje natječaj MUGI 2!

Objavljeno: 24.06.2014. 19:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Mladi si, kreativan, crtaš, fotkaš ili slikaš? Onda je MUGI prava stvar za tebe! Odaberi jednu od četiri ponuđene filmske teme natječaja, prijavi se i možda baš ti budeš izložen u predvorju kina Galerija u Varaždinu ili čak u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu!

Natječaj za dvodimenzionalne vizualne radove mladih neafirmiranih umjetnika i budućih umjetnika MUGI 2 traje do 15. srpnja, a teme natječaja vezane su uz film i filmsku umjetnost.

Teme ovog natječaja MUGI 2 su superjunaci, James Bond, slapstick komedija ili filmski plakat za vestern  koji već postoji ili koji se može izmisliti.

Na natječaj se mogu javiti mladi kreativci od 15 do 25 godina starosti, a šalje se pet do deset radova. MUGI je regionalnog karaktera i obuhvaća Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

MUGI je kratica od “Mladi u Galeriji izlažu”, a zamišljen je kao program kroz koji će se predstavljati mladi neafirmirani dvodimenzionalni umjetnici i budući umjetnici. Izabrani radovi predstavljat će se u serijama izložbi u predvorju kina Galerija u Varaždinu, dok se najbolji dobiti priliku da svoje radove izlože u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu krajem siječnja 2015. godine, što je ujedno i glavna nagrada najboljem.

MUGI organizira udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA u suradnji s Gradom Varaždinom, Galerijskim centrom Varaždin i Muzejom suvremene umjetnosti Zagreb, a sva pravila ovog natječaja nalaze se na web stranici kina Galerija www.kino-galerija.hr.

 

 

Komentari