Predstava „Plava boja snijega“ prebačena u HNK Varaždin

Objavljeno: 03.09.2015. 10:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Predstava koju povodom obilježavanja Dana županije Varaždinska županija u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu, poklanja besplatno djeci, zbog najavljenog lošeg vremena prebačena je iz Atrija Županijske palače u Hrvatsko narodno kazalište, u Ul. Augusta Cesarca 1, 42000 Varaždin te će se odigrati u Gledalištu HNK u subotu, 5. rujna s početkom u 10 sati.

Građani zainteresirani za gledanje predstave još danas stignu do 15.30 sati na 042/390-545 telefonski rezervirati besplatne ulaznice. Moguće je rezervirati maksimalno tri karte po osobi za dječju predstavu.

Ulazak na predstavu bit će moguć isključivo uz prethodno izvršenu rezervaciju ulaznica koje će se preuzimati na blagajni HNK.

Podsjetimo da će predstavu za djecu „Plava boja snijega“ Grigora Viteza izvesti članovi Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu. Namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta, a duhovite poveznice s nebulozama iz svakodnevnog života pronaći će i odrasli. Naime, to je jedna vrlo neobična priča u kojoj se za svoju ljubav bore jedan pastir i jedna princeza, a prijeti im strašni general Razbinos.

Komentari