Schtig i Gorilla odradili svoju prvu live glazbenu promociju i oduševili

Objavljeno: 13.05.2015. 20:35

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 13:22

Foto: Schtig&Gorilla

Vikend iza nas donio je prvu live glazbenu promociju superjunaka Schtiga i Gorille, javnosti do sada poznatijih po istaknutoj kandidaturi na proteklim predsjedničkim izborima u RH.

Promocija je održana u klubu LUNA (Varaždinske Toplice), a zvijezda večeri, uz naše superjunake, bio je poznati slovenski DJ Timo-G. U vrućoj atmosferi u LUNA-i, Schtig i Gorilla pozdravljali su goste i plesali na vruće ritmove koje je na vrunskoj razini izvodio Timo-G.

Veliko su uzbuđenje izazvali zvuci njihove prve pjesme Yoshimpa (Are You Ready), no još je veće iznenađenje bilo premijerno izvođenje njihove sljedeće pjesme Night Out. Pjesma još nije izašla, a očekuje se kako će zajedno s novim spotom službeni izlazak uslijediti početkom ljeta. Ovoga puta, dečki najavljuju snažno podizanje letvice i suradnju s vrhunskim producentskim timom iz Zagreba te se očekuje spot najviše razine i prvi pravi iskorak u domaći i inozemni svijet elektronske glazbe.

Na pitanje što možemo očekivati u budućnosti, dečki tajanstveno odgovaraju.

- U planu su slične atraktivne promocije po klubovima u regiji, te dovršetak našeg prvog long play albuma do kraja godine. Za kraj godine slijedi iznenađenje u vidu jedne važne promocije u inozemstvu, te suradnja s glazbenim imenima koja će itekako uzdrmati naše fanove već na ovom albumu. Ne možemo na žalost reći više o tome, no obećajemo da nećemo razočarati - kao niti jednom do sada - poručili su Sctig i Gorilla.

Želite li se još na neki način obratiti našim čitateljima?

- Da - završili su superjunaci.

Komentari