U atriju Županijske palače otvorena izložba mladog fotografa iz Ivanca

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 05.09.2015. 16:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Varaždinska županija

U atriju Županijske palače u Varaždinu u petak je otvorena izložba pod nazivom “Volim Hrvatsku“ mladog ivanečkog fotografa Domagoja Severa.

Izložbu je u nazočnosti samog autora te velikog broja građana otvorio župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Svoje zadovoljstvo postavljanjem izložbe iznio je i fotograf Sever, autor izložbe, istaknuvši zahvalnost Varaždinskoj županiji što ga je angažirala da se predstavi svojim fotografijama upravo za vrijeme obilježavanja Dana županije.

- Ovo je velika čast za mene da na ovaj način mogu predstaviti svoje radove. Siguran sam da će oni izazvati pažnju svih naših građana, ali i turista koji sve više dolaze u naš kraj. Iako su moje fotografije napravljene diljem cijele Hrvatske, meni su ipak najdraže one iz varaždinskoga kraja – rekao je Domagoj Sever.

Spomenimo kako je Domagoj Sever do sada izlagao na 18 skupnih, te na jednoj samostalnoj „Ded v bronju“. Dobitnik je mnogih nagrada među kojima su i natječaj Olympusa „Ritam života“ na kojem je pobijedio između 1069 pristiglih fotografija, te je bio finalist fotografije godine BiH 2014. godine. Također, tri je godine zaredom izlagao na najpoznatijem hrvatskom salonu fotografije u Vinkovcima.

Otvorenje izložbe svojim su nastupom upotpunile članice VS „Alegre“ iz Beretinca kao i profesor Glazbene škole u Varaždinu prof. Darij Milković i njegov učenik Zoran Resnik izvedbama na violončalu.

Komentari