U Čakovcu doznajte kako pisati europske projekte u kulturi

Objavljeno: 21.03.2012. 12:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Destinacije.com

U petak, 23. ožujka s početkom u 9:45 sati, u Centru za kulturu Čakovec održat će se Informativni dan na temu programa Europske unije Kultura 2007. – 2013.

Informativni dan u organizaciji Odjela za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture i u suradnji s Centrom za kulturu Čakovec pružit će osnovne informacije o programu EU Kultura 2007. – 2013. namijenjenog svim kulturnim institucijama (kako javnim tako i privatnim), kulturnim operaterima i umjetnicima koji u svojim aktivnostima zajedno s europskim kolegama imaju namjeru sudjelovati u zajedničkim, europskim projektima, piše Culturenet.hr

Na Informativnom danu bit će iznesene osnovne informacije o načinu sudjelovanja u Programu kao i pisanje europskih projekata u kulturi te ispunjavanje prijavnice za sudjelovanje u Programu za projekte kratkoročne i višegodišnje suradnje te suradnje s Trećim zemljama čiji su posljednji rokovi za prijave u listopadu ove godine.

Više će informacija biti dano i o natječaju za književne prijevode u kojem hrvatski izdavači i nakladničke kuće već godinama uspješno sudjeluju i povlače značajna financijska sredstva za prijevode europskih autora na hrvatski jezik.

Komentari