U prodaji ulaznice za Frajle u Centru za kulturu Čakovec

Piše: eVz

Objavljeno: 30.04.2015. 17:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Izvor: YouTube

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča poznatije pod nazivom The Frajle, nakon što su rasprodale jedan koncert u zagrebačkom Lisinskom i već skoro pupunile i drugi, koncertnu turneju nastavljaju u Čakovcu, u subotu, 9. svibnja.

Obrade kojima su osvojile publiku 2009. posebnost su koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni. The Frajle lako uspijevaju na jednom koncertu podjednako zadovoljiti publiku izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe.

Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu pridonosi njihova upečatljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Već prvi album nazvan 'Naš prvi album s putovanja' izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a 'A-strana ljubavi' na kojemu su i dvije nagrađivane obrade 'Meni trebaš ti' te 'Čukni vo drvo' The Frajle su ponovno posegnule u kajdanku splitskog autora Zdenka Runjića i pokazale da postoji neraskidiva veza između njih i “Runjićevih večeri”, tako je u novom ruhu izašla pjesma “Imala je lijepu rupicu na bradi” koja će se naći na novom albumu koji izlazi na jesen.

Ulaznice možete kupiti na blagajni CZK-a.

 

Komentari