U Varaždinu predstavljena zbirka pjesama Đorđa Klisurića

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 24.01.2012. 15:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nije uobičajeno da se u Varaždinu traži mjesto više na promociji neke pjesničke zbirke, a upravo to se dogodilo na promociji prve pjesničke zbirke hrvatskog branitelja Đorđa Klisurića.

U dupko ispunjenom prostoru caffe bara Sloboda na istoimenom stadionu u Varaždinu zbirku pjesama Đorđa Klisurića pod naslovom "Za javnost " predstavio je recenzent knjige i  uvaženi hrvatski pjesnik Ivica Jembrih Cobovički.

Uz njega predstavljanju knjige su nazočili novinar Milan Janjetović, dramska umjetnica Ljiljana Bogojević i predstavnik izdavača TIVA Tiskare Zvonko Kušter.

Kod predstavljanja knjige i autora recenzent i urednik izdanja Ivica Jembrih je istaknuo da se "pjesnik rađa s univerzalnom supstancom u genima Božje riječi“, koje Đorđe zasigurno ima .

Đorđe Klisurić  je hrvatski branitelj rođen u Varaždinu 1957. godine. Poezijom se bavi samozatajno od  najranije mladosti.

Svoje je pjesme dosada objavljivao u časopisima Dvoje, Reporter i Nada pod punim imenom i pseudonimom.

Piše pretežno ljubavne i domoljubne pjesme. Njegove pjesme,  iako se na prvi mah čine jednostavne za čitanje, naprosto  pršte od emotivnog naboja.

Prisutni na promociji prve pjesničke zbirke Đorđa Klisurića mogli su se, nakon nekoliko  odrecitiranih pjesama od strane Ljiljane Bogojević,  uvjeriti u to.


Komentari