Nenad Slukić i "vukovarska Zagorka" I. Simić Bodrožić gostuju na BookBoxu

Objavljeno: 28.06.2012. 15:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Varaždinci i njihovi gosti od 29. lipnja do 1. srpnja ponovo mogu uživati u brojnim programima pod zvijezdanim nebom uz gastronomsku ponudu, u Šetalištu Vatroslava Jagića.

Kako je to biti književnik, ili što je inspiracija, kako ju prizvati? Da li književnici pišu naliv perom ili lupaju na mašinu? Možete li zamisliti pisanje poezije na osobnom računalu? Ili je romantika pisanja zauvijek nestala? Ili vas možda interesira da li književnici dobro kuhaju?  Da li je onda knjiga s receptima poezija?

Iskoristite priliku i postavite svoja pitanja, a odgovori vas čekaju u BookBoxu na Varaždinu pod zvijezdama. Druženje s književnicima započinje u petak s Varaždincem Nenadom Slukićem u 18 sati. U subotu BookBox ugošćuje nagrađivanu mladu književnu zvijezdu Ivanu Simić Bodrožić, Vukovarku koja je svoj život u prognanstu opisala u knjizi Hotel Zagorje.

A da najmlađi ne bi ostali zakinuti za dozu pisane odnosno likovne umjetnosti pobrinut će se u nedjelju u 10,30 sati ilustratorica Marijana Jelić u kreativnoj radionica „Od papira do lutke, pa sve do ilustracije slikovnice“. Pomognite joj u izradi lutaka od papira koje mogu postati ilustracija za slikovnicu.

Kao i svi ostali programi, i sudjelovanje u BookBoxu i u dječjoj radionici je besplatno.  

Prošle godine vukovarska Zagorka Ivana Simić Bodrožić gostovala je kod Danijele Trbović, u emisiji 8. kat, na HRT-u.

Komentari